Idag är det tisdag.. ;)

Ouf idag är jag riktigt trött.. Förstår bara inte varför! Sitter just nu och kollar tv men det finns knappt något roligt!
Snart nyår! Tagga tagga! Man kan ju alltid hoppas på en lyckad nyårsafton samt ett mycket bra år 2010! Tänk vad tiden går snabbt.. snart sitter man på hemmet och bara vill dööö.. skämt och sido. Idag har jag varit med emma och hanna och dom var så efterlängtade så det är inte sant! Shoppade även ett par nyårsskor och lite annat skit! :)
Så i morgon ska jag ta det lugnt, ska slinga håret och sen ska jag in till älskling i morgon med!
Nu orkar jag inte skriva mer. POSSIPUSS

 
köpte dessa skorna i dag som är designade av kenza 699:- och 12 cm klack!

Söndag och jullov!

Hejsan hoppsan, jag är väääldigt trött just nu så jag knappt kan skriva här... haha!
Känns iaf skönt med jullov nu så jag kan spendera tid med mina vänner familj och min underbara pojkvän! Det behövs verkligen :)
Min helg har varit mycket bra! I fredes var vi hos Marcus på fest men blev att dra hem lite tidigare ;D
Sen i går begav jag och jimmy oss till örkelljunga till hans syster jessica för att festa! Denna kvällen slutade ganska lyckat, jag hade roligt iaf, men jag blev trött mot slutet! Sen sov vi hos jimmys pappa och idag så hälsade vi på hans farmor och farfar med :) trevligttrevligt!
Och i dag så har vi varit hos min mobro hos hans familj med min och mormor, masssaaaaa god julmat och gröt osv! Sen så blev jag 800 kr rikare vilket är gött!
Nu ska jag strax sova för är riktigt trött...
PUSSS <3
jag har världens bästa pojkvän!



Seg tisdag, japp japp!

Idag är det tisdag och det hoppas jag att alla nig vet? haha, jag sitter just nu i skolan och gör ingenting? Ovanligt? NEJ! Snart mat och jag är jääääätte hungrig, simon brevid mig stinker fisk, hehehe nej med endå :) Vad händer för mig i dag? Ingenting typ.. Jullov vill vi ha just nu! :D
Nu ska jag fortsätta göra ingenting :) POSSSSISSSAR



GIEEEEEF MEE

fffffredag! :)

Hejsan hoppsan! Idag är det fredag vilket gillas jätte mycket :) Ska festa ikväll med några sygga tjejer! Härligt! Så ska snart ner till anna :) Och sover hos älskling inatt, myspys!


Jimmmmmmmmmmmmyyyyyy <3

Do you remember - jay sean SÅ BRA!
Idag är det onsdag och snart fredag, åh vad det gillas :) Jag tror jag måste plugga, men jag har verkligen ingen motivation till de.. Jag orkar inte eftersom det är så sjukligt tråkigt.. Snart kommer Las Vegas och jag längtar :D höhö
Saknar min jimmy jätte mycket med.. Jag vill bara pussa på honom nu!



en ganska gammal bild!

You are a superstar

Idag är det tisdag och jag är trött som vanligt.. Ska snart sätta mig bekvämt i soffan och kolla på year one! Hoppas den är bra :) På torsdag kommer älskling hem! Och på fredag så slutar jag praktiken :)
pussssssss.


Number one

Idag är ingen vanlig dag eftersom jag har 1 månad tillsammans med jimmy <3 Vilket känns helt underbart bra! Det finns ingen bättre än han, inte i min värld!
Ska försöka vara lite bättre på att uppdatera osv, men det är så mycket just nu.. Tur att det snart är jullov, för det behövs verkligen :) Tisdag i morgon och det innebär praktik, ganska skönt men jag har inte lust att gå upp i morgon, men man måste.. Slutar på fredag och det kommer faktiskt bli tråkigt, kommer sakna mina småttingar :(..
Kollade innan på ullared, helt sjukt vad folk kan handla :s Rose-marie är ju verkligen en storshoppare.. hon är fan helt sjuk i huvudet x) Något fel är det verkligen i hennes huvud :s Tror faktiskt att det finns fler än jag som tycker de!


haha, ja ni har ju gjort programmet ullared roligt att kolla på iaf!

friday night!

Jag är verkligen jätte dålig på att uppdatera nu.. Måste bli bättre på de alltså! Idag/kväll är det fredag, och det innebär helg och det är mega skönt! :) Så nu sitter jag och myser med min familg minus en bror! Och jag ska sova tidigt ikväll eftersom det är tävling i morgon och ska upp vid 9 tiden, och kommer hem cvid 5 halv 6 eller något, och efter det så ska jag hem till min älskling som är helt underbar <3
Just nu sitter jag och kollar på idol och jag hejar på calle, wihooo han är sååå bra :)
Nu ska jag kolla vidare på idol och sen gå och sova :) Puss på er alla och massa pussar på min pojkvän! <3



RSS 2.0