dålig uppdatering :/ sorry!

Jag säger förlåt för min dåliga uppdatering.. Vilket inte är alls bra, eller? ;)
Men har haft ganska fullt upp och har inte haft tid med bloggandet.. sen har jag nog inte haft något speciellt att skriva om! BAD..
Är hemma från praktiken i dag, mår lite sisådär.. har fåt mig en j*vla förkylning, och jag hatar det!!
Ska nog snart baka :) wihooo, är så rastlös...
I morgon är det massage på g och min fina pojkvän kommer också hem :) Toppen, snart helg vilket vi alla älskar!


Suck!

Att det alltid ska vara samma visa hela tiden.. Jag borde nog snart lära mig! Verkar inte som personer förstår hur det är att vara nykär..

Nu är jimmy på hockey, så umgås med hans systrar och hans mamma :) myspys!
Fest ikväll! :)


i wanna be loved by you

CHA CHA boggen, kör på det vanliga? Måndag i morgon.. hmm.. och vet alla vad jag tycker om det? SUCK, det suger bajstolle. Haden velat vara hemma och inte på praktiken.. Fast det känns bra att denna söndagen kommer att spenderas med jimmy, vilket är jätte mysigt :) Vi ska feta oss och kolla på film antar jag ;) Så snart ska jag ge mig av hem till honom, sen åker han tillbaka till lumpen senare i dag med :/ bläää... Saknar klassen faktiskt väldigt mycket när jag tänker efter, men samtidigt tänker jag på alla arbeten jag måste göra och jag får ångest :( bajs... jaja nu har jag inte tid med mer, hoppas alla har en bra vecka framför er! CIAOOO!




HÄRLIGT


ÖVERLYCKLIG!!

Mitt liv är helt perfekt just nu! Har underbara vänner och en underbar pojkvän! Jag mår så extremt bra nu, har aldrig mått bättre! Ett STORT plus är ju då att det är inte alls långt kvar tills jag ska se new moon! Längtar rikitgt mycket nu :D I morgon är det praktik som vanligt och efter det ska jag hem till jimmy! Längtar efter honom, och det är så sjukt skönt att det är helg!! Feeeeeel GOD! ha det fett nice PUSSSSSSSS!


Nothing compares to you..

Jaha.. Jag har verkligen inget roligt att skriva.. Behöver verkligen lite hjälp med vad jag ska skriva om..
Praktik på tisdag och i 5 veckor framöver.. Segt som fan. Saknar Jimmy vill bara vara med honom nu.. :(
åhh.. Just nu blev allt så jobbigt.. :(


jimmy

Jag saknar jimmy jätte mycket! Men på lördag får jag träffa honom igen! :D
Idag är jag hemma från skolan pga den jäkla sprutan, har feber och ont i min arm :( Hovslagaren är här just nu och hoppas det går bra med Quick step! Jag ska tävla med fiffi på lördag vilket var ett tag sen och får hoppas att det går bra! :) Nu ska jag friskna till så att jag kan gå till skolan i morgon :)
PUSSS!

 puss på mina finisar!


im happy!

Wihoooo, har nog haft den bästa helgen på länge :) Tack så satans mycket för en riktigt bra födelsedag!
Nu är jag trött efter inte så många timmars sömn, mitt lov har varit jätte bra, mina vänner är världens bästa! Back to school i morgon vilket gillas lite bara.. måste fan hitta apu plats, sla till körskolan med.. uhhh!
Har myst med jimmy i två nätter i rad, du är så söt! <3

Nu ska jag nog ta något att äta sen nanna :) Pussisar!


RSS 2.0