sunday

Söndag.. ja vad ska man säga, jag hatar verkligen söndagar..
Är hos älskling och vet inte vad vi ska göra i dag.. antagligen blir det inget vettigt. blöö..
I går var jag och jimmy hos alle och sofie :) Det var trevligt, rasmus kom ett tag meed! Men stack hem ganska tidigt eftersom min pojkvän var trött. Annars har väl min helg varit OK..
skola i morgon.. fuck!

byebyeeee

I LOVE YOU


Först och främst vill jag säga förlåt till min pojkvän..

Vaknade för ett litet tag sen och det var alldeles för tidigt :( Sitter och väntar på att jimmy ska ringa närhan vaknat så jag kan se hur dagen ser ut. Ikväll ska jag nog vara med sofie och alle :)
Och i morgon ska jag umgås med älskling <3 saknar han väldigt mycket..
Nu ska jag kolla på dirty dancing 2 som jag sett typ 100 gånger men den är sååååå bra :D



TRAILERN


When you find me

Onsdag kväll och jag gör inte ett piss.. Suger faktiskt! Har hänt lite kul saker under detta lovet, umgåtts med sofie :)
I morgon vet jag absolut inte vad som händer, men vi får se vart dagen tar mig!
Saknar jimmy jätte mycket.. BLÄÄ! Det suger med..


when love takes over

Hejsan hoppsan! Måndag och jag är sjukt rastlös! I morgon ska jag på bio med Sofie :) och det är de första jag gör på typ 3 dagar.. haha så det ska bli kul! Saknar älskling jätte mycket fast jag träffade honom i lördags senast.. men men så är det, jag får vänta tills söndag.. Men det ska jag nog klara!




han är en snygging! Synd att han inte finns längre..




Robert Pattinson - Let Me Sign

Jag har blivit helt kär i denna låten

Robert Pattinson-Let Me Sign..

Jag sitter hemma med mamma och pappa och umgås lite :) Sov hos baby från i går till i dag, det var jätta mysigt! :) Nu får jag vänta en hel vecka innan jag får träffa honom igen... tråkigt!
Nu är det sportlov och det är jätte skönt, men jag har absolut inget planerat.. och det blir väl att jag sover bort hela lovet, känns som jag behöver vila ut..

Jaja nu ska jag inte sitta här mer, ha det gitt POSS



Jag vill ha sommar!!

ny badad

Har nyss badat och nu har jag tagit plats i sängen! Sköönt! Ska snart ringa älskling och sen ska jag fortsätta på mitt förbaskade svenska tal.. kan verkligen inte få det till 5 min utan jag får bara det till 3.. GAH jag måste ha gjort något som är fel? Jaja jag får väl ha IG eller vad fan jag nu får! Sen har jag engelska gloser till i morgon och dom har jag inte ens övat på.. suck! Jaja får väl ta det som det kommer..
Det är skönt att det är fredag i morgon iaf :) Och på kvällen är det fest sen får vi se vad som händer resten av helgen!

Nu ska jag inte sitta här längre.. PUSS


:)



puss

i like - keri hilson

Sitter just nu i skolan och har fotografisk bild A, vi skriver om upphovsrätt. Vad man får publicera och inte i bildväg.
Man får fota nästan vem som helst när som helst. Det är ganska konstigt men så är det. Jag hade faktiskt tyckt det avr lite obehagligt om en okänd människa bara skulle dyka upp framför nosen på mig och fota! Haha men det får man vist göra vilket är konstigt ;)

Idag slutar vi kvart över 2, 30 min innan vanlig tid. Toppen haha :)
Efter skolan ska jag väl hem oh ut i stallet och fixa där sen ska jag plugga svenska... Suck!

Vill ha helg nu :) På fredag så ska jag på födelsedagsfest :) I like och sen ska jag träffa älskling och det är bäst av allt <3


trött

Usch nu är jag trött.. Har spenderat min dag på vallåsen med skolan! Det var väl helt okej, men det var inte jätte kul! Nu ligger jag bara i min säng och ska snart sova för jag äe extremt trött och vill sova tills det blir fredag :( Orkar verkligen inte med skolan nu!! Ligger och smsar lite med jimmy baby och jag saknar honom! Men det gör jag så fort han åker ifrån mig :(
Nu ska jag nog ta och sova tror jag nog! Puss på dig.



one last breath

JA hallåja! Måndag i dag vilket vi inte gillar.. eller jo kanske lite eftersom det är tisdag i morgon och då beger sig john bauer gymnasiet till VALLÅSEN! Och det är gött som faaeeen tycker jag. Får väl inte hoppas att samma olycka som förra året kommer hända mig igen.. I dag är det 1 år sen jag fick min whiplash skada på just vallåsen.. det kan ju vara mindre kul.. haft ont i nacken varje dag nu i 1 jävla år och fler kommer det att bli!

Min helg har varit mycket braaa :)
I fredags hade några tjejer i klassen tjejkväll för att fira micaela som blivit 18 :)
I lördags åkte jag hem till älskling och mös med honom, sen på kvällen begav vi oss till alexander pedersen tillsammans med sofie :) Och åt god mat och umgicks! Det var mycket trevligt!
Och i går söndag var jag med älskling och mös en massa tills han skulle åka ner till revinge igen.. Det gillar vi inte :( saknar han redan!

Nää nu är det lunch! Hare gött, sen ska jag ta och kila upp till jeanette nilsson ;) Pussissssaaaaararararar!



En vinterbild som jag tagit till en foto uppgift till fotografisk bild A

Sitter i skolan och har inget att göra..

Hmm har nyss gjort klart allt som ska göras och det är väl skönt.. men det är så sjukt tråkigt nu! Jag vill hem :) Tur så slutar vi 11! (y) Och det är fredag i morgon, det kan inte bli bättre! För då är vi lediga och det bästa av allt är att älskling kommer hem då! <3 Saknar haaaaaaan!





myyycket bra låt. CIAO

har väldigt tråkigt..

vad står det i ditt 4:e mottagna sms?
Mår ju inte hur bra som helst. Är trött och ska antagligen snart sova igen :( Måste försöka bli frisk tills i morgon.. <33

vem skickade ditt 8:e mottagna sms?

Älskling

vad står det i ditt 29:e mottagna sms?
aa

har du några utkast?
nej

vad är ditt rekord i snake?
har inte det på min telefon

vad har du för kontakter som börjar på j?
jasmin elofsson, jelly, jenny andersson, jenny nilsson, jesper linne, jonas söderlund, josefin tomten, josefine svensson, julia månsson, julia svenmo!

vad har du för kontakter som börjar på n?
nettan nilsson, niclas närenborn, nicole k, nicole l.

vad har du för kontakter som börjar på t?
tobias bertilsson, tobias björkman, tobias klein, tobias löfgren, tove.

vad har du för kontakter som börjar på m?
malin baby, mamma, mamma jobb, marcus andersson, marcus nilsson, marcus s, martina kriborg, mathilda lassnack, max löfkvist, maxxxxie, micaela pedersen, micke snarberg, mikael hedman, morfar, mormor.

har du privat nummer just nu?
nej

Satans jävla väder vi ska ha här nere i skåneland!!

Är så extremt jävla trött på denna jävla snöööö!! Hatar den.. Vi har säkert 60 cm snö här hemma och det kommer ju fan inte försvinna på en månadprecis.. Åh vad jag älskar det! Kan varken rida eller köra iväg med transport någon stans! Skönt att det är torsdag i morgon för då slutar jag 11 och sen är det ju fredag snart!
Fredag är så efterlängtat och lördag med för då får jag träffa min underbara pojkvän för jag saknar han såååå mycket!
Måste väl försöka komma på någon bra reklam ide somjag kan visa upp på min media lektion i morgon.. men min fantasi är verkligen inte på topp nu!
Nu ska jag sätta mig och kolla tv och ta min cola samt min godispåse och feta mig hela kvällen lång!!
KISSES



kärlek är underbart

RSS 2.0