söndag.. uhh!

Ännu en helg som bara har blåst förbi! Är verkligen inte pepp på skolan i morgon.. Som tur slutar vi 11 :) Och efter det ska jag fika och sen sticker jag hem och träffar jimmys syster ett tag! :)
Min helg har sett ut så att i fredags så var jag med hanna till lördag :) Sen firade vi rasmus och efter det åkte jag till älskling och stannade hos honom till i dag! Underbart, han är verkligen bäst! Det finns ingen som honom! Men nu har han åkt till revinge igen :/ Men som tur kommer han hem på fredag igen! Och på söndag har vi 3 månader!

Fick reda på att mormor ska flytta tillbaka till morfar igen! Åh nu är allt som vanligt igen och det kan verkligen inte bli bättre! Har de bästa vännerna älskar min familj och min underbara pojkvän! Jag mår sååå braaaa!


Fredag i morgon!!

Fredag i morgon vilket är så skööööönt! Jag älskar helg och älskling kommer hem <3 Har varit en del bravader på skolan med.. uhh! Efter skolan i morgon så ska jag fika med sofie :) OCh sen får vi se vad som händer! Ska väl snart ringa älskling med!



BIG L-O-V-E

ni är mitt hopp min puls mitt allt!

Nu ska jag snart sova, för jag börjar bli rikitgt trött..
Skolan till 11 i morgon sen får vi se vad som händer :) Saknar min bejbi!
Lyssnar just nu på denna låten!



Söndags ångest...

Hejsan hoppsan allihopa!! :) Ligger just nu och myser i min nya säng hemma hos morfar :) Har varit med älskling i helgen och det är alltid så bäst!! <3
I fredags var det super trevligt tillsammans med Sofie och hennes pojkvän och min pojkvän hemma hos mig :)
Min lördags kväll blev väl mindre lyckad, var verkligen inte på humör..
Nu har min pojkvän åkt ner till revinge igen och det är alltid lika tråkigt..
Har lite planerat i veckan, ska umgås med jimmys syster i morgon :) På torsdag ska jag och jimmys syster och deras mamma till väla :) Myspys!

Nu ska jag snart lägga mig, är så trött och har inte alls lust för skolan i morgon.. men jag slutar klockan 11 så det är ganska skönt! :)

Puss och godnatt!


Onsdag kväll..

Jahapp då var snart denna onsdagen över.. dagarna går så snabbt! Sitter i min ensamma säng och har jävligt många tankar i huvudet.. Saknar rasmus och då blir det ännu jobbigare.. Tur att jag har en underbar pojkvän iaf!
Har nyss städat klart mitt rum vilket är skönt! Ligger bara och tar det lugnt och funderar på att sova snart, är så himla trött!
Snart helg och det ska bli så skönt, är trött på skolan nu och hade velat flytta lååångt här ifrån till ett varmt land och aldrig mer komma tillbaka..
Och jag har så fruktansvärt ont i ryggen.. hoppas vi kan hoppa in nästa vecka hos massören, för det behöver jag verkligen! Vill att snön ska försvinna och att det ska bli ljust ute om kvällarna så att jag kan komma igång med ridanet! Vill bara ha sommar nu, det är så extremt efterlängtat så det är inte sant! Det är så dystert med all denna snö nu..
Nu ska jag sätta på en bra film och sen sova tror jag :) Puss!


love this song

20 januari!



Sitter i skolan och har Herman, wohooo! Vill ha mat och är fett hungrig! Vill sluta och vill ha helg :)
Ssknar min pojkvän <3
Nu får jag plugga vidare och så uppdaterar jag nog mer ikväll!
Lyssna på låten, mycket bra ;)
PUSSS

Sick!

Jag är sjuuuuuuuuuuuk... Vilket suger jätte mycket! Nu är lovet slut och jag har ångest! Just nu hade jag kunnat hoppa av skolan för den är inget vidare faktiskt.. Är så himla skoltrött och jag har verkligen ingen motivation till att jobba överhuvud taget..
I går så åkte min pojkvän ner till lumpen igen och nu ses vi inte så mycket tills han muckar, det är jätte jobbigt att bara tänka på de, men de kommer gå bra! :) Jag älskar jimmy!
Jag kan inte må bättre när jag är med honom!
Stannar hemma från skolan i morgon med.. Så nu ska jag nog sova en timme eller två..
ha det så bra, puss..

  lite bilder för er som vill kolla ;D


Jag talar ut.. (!)

Just nu borde jag må sjukt jävla dåligt.. eller jag borde inte göra det för jag vill inte göra det och jag mår inte dåligt.. Visst det finns dagar då man bara vill skita i allt och dra, men jag drar inte!
Denna hösten/vintern har det hänt måånga dåliga saker och många bra saker.. Vi kan ju börja med de dåliga och ta de bästa till sist så kanske jag glömmer bort de dåliga?
Först och främst började det hela med att en vän till mig som jag kännt i ungefär 11 år körde ihjäl sig i slutet på sommaren.. Tänker på han varje dag..
Men snabbt efter så fick jag reda på det mest osannolika.. Det som jag ALDRIG trodde skulle hända.. Två av de mest värdefulla människorna i mitt liv skulle dela på sig. Min mormor och morfar. Dom var och är verkligen som en andra mamma och pappa för mig.. Så det var verkligen det mest hemska, det är som om jag har ett hål i hjärtat. Och jag menar det verkligen.. Men allt blir väl bättre med tiden för det började riktigt dåligt.. Men vad ska man göra, man får leva med det för livet är orättvist as hell, jag vet!!

Okej de bra sakerna!
Under hösten träffade jag nog den mest underbara killen som jag numera är tillsamman med och jag är så lycklig. Jag som alltid har haft sån otur på den fronten, men nu känns det verkligen som om att oturen har vänt vilket känns lättande eller befriande. Jag vet just nu ärligt talat inte vad jag skulle göra utan honom, det finns verkligen inte i mina tankar! Jag älskar han.
Jag har även fått träffa någa nya vänner vilket alltid är roligt!

Jag hoppas att 2010 kommer att bli ett toppen år med många nya äventyr och möjligheter.



Kisses/ j'k

jag älskar dig

Jag har nog världens bästa pojkvän i hela världen! Jag mår så extemt bra när jag är med honom och han gör mig alltid så glad. Jag är så lycklig och det är så underbart! Jag skulle kunna göra allt för min pojkvän!
Jag älskar dig jimmy nilsson <3

RSS 2.0