YEEEEEEAH ;)

18 nu och det känns göööööööööööööööött! :D

1 dag kvar :D

Har nästan precis vaknat och ska ta mig något att äta, eller försöka :) känner mig mycket bättre i dag!
Och har precis klickat hem denna söta klänningen från Bubbleroom.se :)

horoskop

Skorpionen 24/10-22/11

Med Venus i ditt tecken ser veckan mycket lovande ut. De skorpijoner som fyller år den här veckan kan vänta sig ett år fyllt av välfärd och kärlek.
I stort sett är det här en tid när hjärtat får styra, så gör vad du känner för och var inte rädd för att utmana dig själv. Just nu är du stark!

uppe med tuppen

Idag så åkte jag med mamma in till mormor och morfar för att vara här i dag.. det är så tråkigt att bara ligga hemma nu. Så det är trevligt med lite sällskap. Dock är jag helt själv nu för dom är ute med hundarna! Men det är ganska skönt att ligga här vid brasan och ta det lugnt. Ska nog ta en liten tupplur sen hade jag tänkt.
Ska åka och hämta mitt id kort i dag eller i morgon! Det är bara 2 dagar kvar nu.. Helt ofattbart, jag som har väntat så länge på denna dag ska komma och nu kommer den äntligen :D WIE!
Annars ser min dag ganska tråkig ut, som vanligt. Vill till skolan men jag orkar inte det, blir bara trött av att gå upp för trapporna, bara för jag inte ätit så bra på ett par dagar nu, men inte så konstigt när man har så fruktansvärt ont.
Nu känns det inte så mycket, och det är jätte skönt :) Men sen skulle det bli värre igen när skorporna trillade av sa de.. Förhoppningsvis inte lika ont som det gjorde förra helgen det var fruktansvärt!
Jag är väldigt sugen på att bli brunett igen.. Men mamma gillar inte det!
Men kanske ska bara tona det denna gången och sen se hur det blir?
hmm, svårt beslut..

jackor...

Sitter och letar lite jackor, svårt.. för det finns många snygga! Sen vad ska man önska sig i 18 års present? detta är jobbigt :O
men jag är rätt så sugen på denna jackan!
sen finns denna med, men lutar åt den där uppe :D

Rastlös

Nu är jag väldigt rastös, det händer ju ingenting kul när man bara ligger hemma! Hade mer än gärna varit i skolan nu! Får ta tag i och städa mitt rum och sen får vi se om det blir lite filmer, hade gärna lagat något gott att äta, men nej det går ju inte för jag kan inte käka det!!

Vill ha fet mat!

Haha sitter och drömmer mig bort bland all god mat! Är så extremt sugen på alla möjliga sorters mat! mmmmh så gott. Ska kolla på lite sällskap nu och sen Navy CIS sen förhoppningsvis sova, om jag kan :)
Kan ju hoppas på att veckan går fort så jag slipper ha så ont -.-
Det är inget kul alls!
Tack och hej :D

Allt gör så jävla ont nu.

Har sjukt ont efter operationen och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. Kan inte sova heller. Och jag vill så gärna äta, men det gör ju så förbannat ont :/
Förhoppningsvis är detta bättre om några dagar, men sen blir det värre igen när skorporna trillar av! Vad jobbigt detta ska vara då!
Det är bara 5 dagar tills jag blir 18, WOHOOO :D
Vila i frid Charlie Åhlander, hoppas du har det bättre där du är nu. Tråkigt när det blir såhär..
Micaela, du har många vänner som stöttar dig och jag är en av dom <3
Jag älskar dig.

BRB - operation, hemma i morgon!


Allt går så bra och när det känns som bäst snubblar jag alltid över kanten.

Haft en bra dag, risk1an var intressant och lärde mig mycket, rögle vann.. men nu blev det inte så bra. Men det är sånt man får leva med. Godnatt!
vill ha sommar igen..

myskväll

Hade tänkt gå ner och ta mig en kopp kaffe, men kanske inte så värst bra nu fram mot kvällen, kommer nog inte kunna sova. Men jag som är så sugen på en kopp kaffe <3
Snart ska jag kolla på sveriges skönaste familjer och sen blir det desperate housewives och sen nanna!
Risk1an i morgon, inte taggad..

Fotografisk bild

Sitter i skolan och reflekterar runt mitt och Annas fotoprojekt. Inte speciellt kul men måste göras. Väntar på mat för är förbannat hungrig. Här kommer min och annas bild till ett hållbart liv!

måndag kväll!

Ligger och myser i sängen till lita sällskap, ska snart göra mig i ordning för att sova sen blir det ncis! :)
Har haft en bra dag på praktiken fast det var vääääldigt kallt måste jag säga! I morgon är det vanlig dag i skolan sen blir det risk ettan på onsdag och sen på fredag så ska jag opereras! uuuh.
vill ha sommar igen nu när det kalla börjar komma..

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.........................

Haft en underbar helg på hotell skansen..
Denna dagen går åt att ha väldigt mycket ångest.

Shoppat lite!

Var på väla och ikea innan med mamma och gustav :) Fick med mig lite hem!
3 par stringtroser från lindex
Ett par tights från lindex
Och ramar från ikea

wöööh, väla!

Halva denna dagen kommer att spenderas på väla och ikea! Höhö! Och sen får vi se vad som händer, praktik i morgon! Måste dock göra mitt tal med som ska vara 10 min! -.- men bajs då!

Dålig uppdatering!

Har inte uppdaterat bloggen på ett tag, men jag känner att jag inte har haft något att skriva och sen så vill jag inte känna mig tvingad till att skriva om något som är helt ointressant!
Så det blev en liten paus.
Denna helgen har varit lugn, ska bara friskna till nu så jag inte är sjuk när jag ska opereras!
Det har varit underbart väder i dag, jag och allie red en låååång rund i skogen i dag och det var väldigt mysigt och vi fick många skratt! :D Ligger i soffan och kollar på tv, men ska strax lägga mig i sängen för att kolla på film! Sen sova, är ganska trött faktiskt, i morgon blir det en runda till ikea/väla med mamma och gustav! Och sen in till ängelholm :)
har fått en sån här bil fast mörkgrå :D

hemma och är sjukis

ligger i min säng och lyssnar på lite mys låtar, ska snart ner och försöka ta något att äta!
SÅ BRA

jäkla förkylning!!

Har en sån jävla snuva så det finns inte, sjukt jobbigt.. Har haft praktik i dag och det gick mycket bra :) Vet iaf vad jag ska jobba med när jag går ut.
Den 16-17 oktober kommer jag och mamma mormor kerstin och lotta befinna oss på hotell skansen för en spa weekend :) Underbart!

trött som ett as

Riktigt trött i dag och mår inte så bra heller! Riktigt bra kväll i går förutom i slutet!
Idag har jag bara legat på soffan och hämtade mina kläder innan i dag :)
Kommer lite bilder från i går :)

RSS 2.0