Underbara torsdag.

Dagen började med en seg första lektion, men som tur som man har så slutar vi ju alltid kl 11 på torsdagar! YeY.
Efter skolan så drog jag och min fina assarina och solade, så dum som jag är väljer lite för lång tid så jag bränner mig på vaderna! Haha har lite ont nuuuu.
Efter det så blev det en fika i stan och sen kom chrille och hämtade oss så körde vi kjell till frida innan han skulle på balen!
Sen bar det av tiöl helsingborg för att kolla på alla fina människor på dunkers!
Nu är jag hos mormor och morfar och ska sova här i natt, pluggar förtillfället.. har precis skrivit klart mitt engelska tal och det är skönt att det är klart, nu har jag bara några sidor svenska kvar som jag ska läsa...
så får ta och göra det nu innan jag somnar!
Puss på er! :)saknar CYPERN

Mysig dag!

Skolan vara väl som vanligt ganska tråkig, men kul att träffa alla andra :) Just nu har jag så mycket som måste göras.. orkar verkligen inte.. har mest i engelska och jag kommer inte klara av det!

Efter skolan så tog jag en fika med chrille, puss på dig! Du är så bra :) Sen åkte jag och mamma och handlade och jag hämtade ut min kjol som jag beställt!
Sen lagade jag god mat, kotletter i sås och ris, MUMS! Så nu är min mage mätt!
Ska snart ta en dusch och sen hade jag tänkt att lägga mig tidigt i dag :) Försöka iaf!


Sitter i skolan och tråkar..

Ja vad ska man säga jag har inte riktigt haft tid med att blogga nu eftersom det har kommit mycket saker i vägen.
Men åter igen så ska jag försöka att vara lite aktiv med bloggandet, men jag kan ju inte lova något!
Har haft problem med sjukdomar och annat skit, sen har jag helt enkelt inte haft så mycket tid över att skriva några rader i bloggen.

Just nu så sitter jag i skolan och läser lite olika bloggar eftersom jag är klar med allt i denna kursen, fotografisk bild A och jag fick betyget VG som jag hade satt som mål och det är jag väldigt nöjd med :) Så jag sitter och väntar på att klockan ska slå 11 så att man kan få lite mat i sin hungriga mage.. Slutar dock 14.45 i dag, så segt eftersom vädret suger så blir man inte så pepp på något, man blir bara så TRÖTT.

Nu ska jag fortätta jobba.. PUSS


klääääder

Mycket bra helg har det varit!
Umgicks med nettans vänner i fredes och går var jag hos vebe tillsammans med chrille peder och sofie :)
idag har jag städat och ska snart ut i stallet..
Har även beställt kläder både från hm och nelly.com :)
Beställde bikinis klänning skor och annat smått och gott!


livet leker åhjaa!

Mår just nu så sjukt bra, allt flyter på som aldrig förr och jag har underbara vänner! Har haft en bra gårdag och nu ska jag snart till vebe med chrille och sen träffa nettan igen! Min lilla ängel!
Har nyss käkat och är jävligt trött faktiskt. Nästa helg smäller det på riktigt! :D Nu ska jag fortsätta leva ett bra liv!
Ha det bra (: Puuuusssss

RSS 2.0