Oh-oh baby want some more baby? I love the way you do it 'cuz you do it so crazy!

Ligger i min säng och myser lite. Har varit en ganska jobbig dag. Det är så jobbigt att det är så hemskt kallt! Jag hatar verkligen kyla! Det kan få vara lite snö men inte så kallt ;( blööö!
I morgon så har vi studiedag och då ska jag fika med anna och sen så blir det körskolan ett litet tag! Sen får vi se vad som händer!
Taggar till helgen, den kommer bli guuuummmm! :D
snygggggggiiiiinggg *dreglar*

the same mistake again

Haft en mycket bra helg måste jag säga med en lyckad utgång i går, träffade fint folk osv.. Tack för det :)
Idag så har jag bara legat hemma och så, har inte orkat göra så mycket faktiskt!
I morgon är det en ny skolvecka som förhoppningsvis ska gå snabbt för på fredag så är det studentfest, tagga ;)

goooouuuuudnight

Nu somnar jag.. ännu en jobbig skoldag. Skjut mig.
http://www.youtube.com/watch?v=RHfAn-Strkk <3

Varför ödsla tid och energi på sånt som man inte bryr sig om?

En helvetes dag.. Jobbig - huvudvärk - fryser, vill sova.. Har nyss lagat mat till la familia och nu ska jag kolla på en film. Sen ska jag duscha och sen ska jag fan sova! Ännu en jobbig dag i morgon vilket man inte orkar.. Är väldigt skoltrött just nu, och man kan inte göra så mycket åt det? Man måste ju ändå gå till skolan..
Förhoppningsvis så kommer det att bli en bra helg, på fredag ska jag träffa Sofie och umgås med henne vilket ska bli kul! För det var ett tag sen <3 Sen på lördag blir det rögle-malmö!! Och efter det antagligen utgång! :)
så j*vla snygg alltsååååååå

Trött efter en bra helg!

Sitter hemma i soffan och försöker återhämta mig lite, men det går inte så värst bra! Denna helgen har varit bra :) Har underbart fina vänner! I dag har jag inte gjort ett skit, legat och slöat bara! Nu ska jag ta tag i svenskan så den kan bli klar och sen så ska jag nog lägga mig i tid i kväll!
Tagga körlektion och tandläkaren i morgon..! ;D
Bild sen helgen!

en helvetes dag

Jobbigaste dagen denna veckan helt klart.. Är helt slut i kroppen och ska gå upp och lägga mig i morgon! Måste tagga inför helgen, för den kommer garanterat att bli bra :)

saknar dig fast du står här mitt framför mig.

Sitter här och har lite damp.. mitt tangentbort är jätte kletigt.. och jag kan knappt skriva! Vill kasta datorn i golvet, men kanske inte så värst bra :/ Ska snart sova så jag kommer upp i morgon :) Hade haaaaaaj, btw haft en cepe dag men bra! Okej, haj.

im in loooooove... nanana.

Ligger i sängen och kollar på lite repriser på tv'n. Mamma kommer snart hem med pizza och det ska bli förjeeevla gott! Sen ska jag plugga lite och sen mysa ikväll eftersom det är fars dag!
Denna helgen har varit lugn, ganska skönt :) men nästa helg blir inte lugn ;)
oskar linnros är en PUDDING!

Fredagsmyyyyyyyys :)

Sitter hemma hos nettan, hon duschar just nu.. Sen kommer anna och hämtar oss så bär det av hem till mig för att laga god mat och senare kolla film och umgås :)
Vi ska även klippa nettans hår, det kommer bli en utmaning ;)!
I morgon ska jag bli firad av släkten på mammas sida, så det kommer bli en lugn helg vilket kan behövas!en gammal goding <3

sunny

Sitter i skolan och gör just nu inte så mycket, planerar lite med projektarbetet. Snart lunch, och blir väl att inte käka i skolan! Sen blir det historia och sen körskolan och plugga en massa!
Bild sen i lördags!Tisdag!

Är just nu inte alls taggad på livet.
Har varit en helt okej skoldag, fast har gjort av med lite mycket pengar på mat dock!
Slutade redan vid halv 1 i dag och sen var jag ett tag med Parsa, efter det hade jag körlektion som gick bra.
Vi övade på parkeringar osv. Gör stora framsteg ;)
Efter det var jag med micaela parsa och evelina och sen stack jag och parsa på teater med vår svenska c klass :) Var väl faktiskt helt okej, lite långtråkig ibland.. Men den funkade! Nu ska jag snart sova så jag orkar gå upp i morgon... Godnatt och puss!

ensam

Just nu känner jag mig lite ensam.. Saknar känslan av att vet att man har någon. Någon som alltid är där och älskar en. Man har dagar då man verkligen saknar det och dagar då man inte ens tänker på det. Känns som jag har varit ensam för länge nu. Men samtidigt är det skönt att vara ensam.

det var inte snällt..

Denna dagen kan dra åt helvete för den har fan inte varit bra..
I morgon blir det skola som vanligt och sen körskola med körlektion och teorilektion, taggat!
I helgen blir det party ofc morris på fredag sen kommer släkten hit igen på lördag fast på mammas sida!
Kommer bilder från helgen
¨
micaela leo och jag!
så granna!


bästa kvällen på länge!

Har fan inte haft så jävla kul på länge, tack som fan! I dag mår jag faktiskt inte så dåligt.. Så ikväll blir det mys med några fina vänner <3 TOPPEN!

<3

Jag älskar mina vänner, you are the worlds greatest! Puss på er!
ska hämta min klänning som har kommit nu :D

fffffredag

Jag ligger just nu i sängen.. har haft en blandad vecka. Jag har både haft kul och tråkigt! Idag ska jag städa en massa och hjälpa mamma. Sen så ska jag bli firad av släkten och sen på kvällen blir det förhoppningsvis att jag ska ut :D

Piercing!

Sitter hemma hos nettan efter en mycket underbart trevlig dag/kväll i går tillsammans med underbara friends :D
Idag är det andra bullar, jag ska pierca naveln och jag är lite nervös ;D men förhoppningsvisk ska det gå ganska bra (y) Önska mig lycka till, kan behövas ;)

RSS 2.0